شکوفه های سیب زمین
سیب زمینی................ 2 عدد
شیر ..........................2 قاشق غذا خوری
خامه......................... 1 قاشق غذا خوری
بیسکویت ترد (کراکر)....... 6 عدد
نمک مقداری

بیسکویت ها را آسیاب یا خرد کنید به صورتی که یکدست و پودر شود.
سیب زمینی رو آبپز کرده و رنده بزنید شیر و خامه و نمک و بیسکوئیت های پودر شده را به سیب زمینی اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یک دست حاصل شود.در صورتی که مواد به صورت خمیر نرم نشد کمی شیر به مواد اضافه کنید. توی سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و روی آن را چرب کنید با استفاده از قیف از مواد شکوفه های یک اندازه روی کاغذ روغنی بزنید و در صورت تمایل یک تکه کوچک هویج برای تزئیین روی شکوفه ها قرار دهید .این غذا به زمان پخت کمی نیاز دارد وقتی کمی لایه رویی سفت و خشک شد فر را خاموش کرده و صبر کنید تا کاملا شکوفه ها در فر خنک شوند و بعد از کاغذ جدا کنید .
#این شکوفه ها را با طعم های مختلف می توانید تهیه کنید.فقط کافیه کمی زیره یا آویشن یا پودر سیر به مواد اصلی اضافه کنید .
##اگر قیف در دسترس ندارید توپ های کوچکی از مواد را با دست حالت دهید و روی کاغذ روغنی با فاصله بچینید.