پخت فوری مرغ - جوجه کباب سرخ شده

از همون مرغ هایی که این جا نوشتم در موردش می تونید به چند روش آمادش کنید.
روغن کف ماهی تابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و کمی که گرم شد برش های مرغ رو بریزید توش و شعله گاز رو کم کنید و چند دقیقه یه بار زیر روش کنید بعد از چند دقیقه یکی از تیکه ها رو با چنگال تیکه کنید و تست کنید که وسط برش های مرغ هم پخته شده یا نه.معمولا بسته به اندازه برش ها از 10 تا 20 دقیقه بیشتر زمان لازم نیست.

اگر تیکه های مرغ بزرگه یا استخون داره بعد از اینکه دو طرف تیکه ها سرخ شد کمی آب کف ماهی تابه بریزید و درش رو ببندید تا کاملا پخته بشه.
با حلقه گوجه سرخ شده یا سیب زمینی سرخ شده و برنج سرو کنید.
+ نوشته شده در ساعت توسط مهگل
|